fbpx

Dé 10 check-vragen die iedere manager op zijn bureau moet hebben.
Voor een uitzonderlijk hoge klantwaardering...

Blije klanten:
1) blijven langer, 
2) kopen meer en 
3) bevelen jou aan!

Als je met deze 10 concrete stappen aan de slag gaat, dan maak je jullie meerwaarde voelbaar in ieder contact. Wat gegarandeerd zorgt voor blije klanten. Én blije teams. De klantwaardering is waar je het voor doet!

Ontdek:

Wat klanten zeggen
“Mireille heeft bij Financiële Diensten met haar veranderprogramma Merk-Waardig Gedrag een super resultaat neergezet als het gaat om klantbeleving (NPS) en medewerkersbetrokkenheid.
Op een eigen en authentieke manier weet Mireille haar omgeving te inspireren om “Extreem klantgericht” ook echt waar te maken.”
Pieter Louter
Divisievoorzitter Centraal Beheer
“Mireille heeft ons MKB-adviesteam onder haar hoede genomen en het resultaat is dat wij dagelijks kleine geluksmomentjes toevoegen aan onze dienstverlening.
En dat wij nu op een zeer persoonlijke en verrassende manier communiceren met onze klanten.”
Dick Vos
Commercieel Directeur Veldhuis Advies
“Mireille heeft bijna 1 jaar ons Customer Experience team versterkt en op een merkwaardige manier een aantal van onze klantreizen naar een hoger niveau getild.
Door haar jarenlange ervaring op het gebied van customer experience weet Mireille als geen ander welke behoeften er leven bij de klant van vandaag de dag. En hoe daar succesvol op in te spelen.
Pieter Franssen
Marktmanager Centraal Beheer

Sometimes people remember what you say. Sometimes people remember what you do.
But they always remember how you make them feel. 

-Maya Angelou-