Mijn achtergrond
Afgelopen jaren heb ik met ontzettend veel passie en plezier gewerkt voor de diverse werkmaatschappijen van Achmea. Een werkgever waar ik trots op ben. Ik heb altijd volop kansen gekregen mijzelf te ontwikkelen. Zo heb ik een enorme praktijkervaring opgedaan als projectleider, (verander)manager en salesprofessional B2B.
En toch.. en toch.. Er ging iets knagen. Ik wilde iets doen met mijn passie voor klantgerichtheid. Maar dan wel in combinatie met mijn leiderschapservaring. En breder dan de huidige organisatie.
Het heeft mij heel wat slapeloze nachten gekost. Het moeilijkste vond ik om los te laten. Maar wat ben ik blij dat ik mijn innerlijke stemmetje wel ben gevolgd. Hoe spannend en angstwekkend dit soms ook was. Ik ben nu een gelukkig en succesvol onderneemster met een missie. Het vlammetje in mij brand.

 

Customer EXperience. CEX sells!
Door de opleiding Customer Experience en Multichannel management bij Beeckestijn Business School vielen de puzzelstukjes op zijn plek.
Steeds meer organisaties ontwikkelen een customer experience strategie door de customer journey concreet vorm te geven en de “engagement” met klanten te vergroten. Denk daarbij aan bedrijven als Coolblue, ANWB, Landal en Bol.com.
Het Customer Experience plan waarop ik ben afgestudeerd werd door Beeckestijn als hoogste beoordeeld. Omdat het concreet en direct toepasbaar is voor een organisatie.
Inmiddels integreer ik de customer journey vrijwel altijd in mijn programma’s.
Voor een ideale klantreis is contrast nodig. En een “piek-eind”. Ook helpt het om je te verplaatsen in de emotionele belevingswereld van de klant. Zodat je “merk-waardig” het verschil kan maken. De essentie van mijn bedrijf.

 

Heb ik naast deze missie ook nog tijd voor andere dingen?
Nauwelijks . Toch ben ik naast mijn werk ook nog een fanatiek roeister. Niet dat ik nou zo heel erg sportief ben, maar deze sport houdt mij toch al jaren in de greep. Het is namelijk een heel technische sport. En ja, je raad het al. Ook in mijn sport wil ik het continu een beetje beter te doen. Daarom hou ik het nu al zo lang vol : ).
Verder heb ik een leuke vriend. We wonen niet samen en hebben geen kinderen.
Ik hou van buiten zijn. Terschelling is mijn tweede thuis. En ik hou van een biertje met vrienden in de kroeg. Ik sta graag af en toe voor de klas als gastdocent op ROC-scholen. Om bewustwording te creëren op het omgaan met geld (St. Leven en Financiën). En ik ben een roeicoach voor nieuwe roeileden.

 

Contact
Maar misschien praat ik nog wel het allerliefste over mijn persoonlijke missie ; ). Wil je hierover eens met mij van gedachten wisselen? Dat kan! Bel gewoon even. Het levert je zeer zeker tips op waar jouw organisatie direct mee verder kan. Leuk! Ik zie ernaar uit.